GEWELDIG: Terwijl Feyenoord FC Twente verslaat en de concurrentie blijft aangaan…

Feyenoord verslaat FC Twente

Feyenoord volgde de Champions League-overwinning op met een zwaarbevochten 2-1 overwinning op FC Twente.

Twente was de sterkere ploeg in de openingsfase en Daan Rots kreeg twee grote kansen om de score te openen. Hij kopte echter op Timon Wellenreuther voordat hij over de lat schoot.

Na 28 minuten nam Feyenoord tegen de verhoudingen in de leiding toen Ayase Ueda scoorde. Inbeom Hwang verdubbelde vervolgens de voorsprong voor de thuisploeg voor rust.

Met nog tien minuten te gaan bracht Twente de spanning terug in de wedstrijd toen Sem Steijn fel scoorde en de stand op 2-1 bracht. Feyenoord wist de rest van de wedstrijd echter uit te spelen.

Feyenoord staat zesde terwijl FC Twente vierde blijft.